Канцеларија за младе добила средства за куповину бине

Канцеларији за младе општине Врбас одобрена су средства на конкурсу Министарства омладине и спорта за реализацију пројеката намењених младима. Врбас је добио средства заједно са још 20 локалних самоуправа, а укупно је подељено 25,7 милиона динара.

Конкурс је имао више сегмената: стварање услова за квалитетно провођење слободног времена, затим развијање услуга и механизама који поспешују запосленост младих, активно учешће у друштву, спровођење културних садржаја и информисање кроз реконструкцију и опремање омладинских клубова, канцеларије за младе, инфо центара и других простора за младе, као и стварање услова за промоцију и упражњавање здравих и безбедних стилова живота кроз изградњу спортских терена.

Канцеларији за младе општине Врбас припало је 1,1 милион динара и, према плану, новац ће бити усмерен у куповину бине.

"Задовољни смо што је Министарство омладине и спорта препознало вредност и важност нашег пројекта и новчано нас подржало у намери да купимо професионалну, сегменталну бину за наш град. Оваква бина нам је неопходна јер већ годинама смо приморани да при организацији разних концерата, наступа, манифестација и других догађаја, морамо изнајмљивати бину и тако трошити огромна средства. План нам је да у будућности на конкурсима обезбедимо и средства за куповину расвете и озвучења и тако трајно решимо проблем недостатка опреме ове врсте", рекао је Небојша Ћетковић из Канцеларије за младе општине Врбас.

Уговор у Министарству омладине и спорта у Београду, уз Ћетковића, потписао је др Братислав Кажић, председник општине Врбас.      

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"