Почело уређење свих игралишта за децу

Vrbas: Počelo uređenje svih igrališta za decu

Ове недеље започели су радови на редовном одржавању свих 24 игралишта за децу о којима брине општина Врбас, саопштено је из Општинске управе Врбас.

"Радови се односе на поправку и замену оштећених делова мобилијара на игралиштима. То подразумева све потребне браварске, заваривачке и столарске радове, као и антикорозивно фарбање постојоћег мобилијара. Током радова игралишта ће бити затворена, па се моле родитељи да поштују безбедносне мере и не доводе децу на игралишта у то време", наводи се у саопштењу Одељења за комуналне и грађевинске послове, које врши стручни надзор над овим радовима.

Према речима Игора Миловића, руководиоца Одељења за комуналне и грађевинске послове, након што је пролетос изграђено ново игралиште у Змајеву, општина Врбас је обезбедила средства за изградњу још два нова игралишта у Бачком Добром Пољу и Савином Селу.

"Ова игралишта биће постављена до краја септембра. Кроз донације су обезбеђена средства и за два нова игралишта која ће бити постављена у Врбасу. Следећих недеља почеће постављање табли обавештења на свим игралиштима о којима брине општина Врбас. У сарадњи са месним заједницама организоваћемо и додатно озелењавање самих терена", рекао је Миловић.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"