Прворођеним бебама у 2017. уручени поклони

OBV Vrbas - Prvorođenim bebama u 2017. uručeni pokloni

Традиционална акција "Бебама с љубављу", коју већ осам година, уз подршку донатора и хуманих појединаца, организује Општа болница Врбас, добила је данас свој епилог за 2017. годину. Сви поклони прикупљени у акцији подељени су породиљама и њиховим бебама, што значи да могу да почну и прве припреме за акцију "Бебама с љубављу" за 2018 годину.

Донаторе, представнике локалне самоуправе и друге госте поздравила је др Зорица Ристић, начелница Гинекологије, изразивши посебно задовољство што акција чува континуитет и у први план увек истиче две вредности: лепоту и задовољство даривања и срећу коју доноси нови живот. "Хвала свим донаторима који подржавају акцију даривања прворођених беба из године у годину. Желим да година пред нама, буде година беба и повећаног наталитета", рекла је др Ристић.

Прворођеној девојчици Владани општина Врбас даривала је поклон честитку вредну 80.000 динара, коју је је породиљи Биљани Цамовић уручио председник општине Милан Глушац. Уз добродошлицу новом руководству Опште болнице, које предводи др Милан Попов, и Глушац је пожелео више беба у 2017. години. 

По традицији, Општа болница Врбас је другорођеној беби, девојчици Теодори, обезбедила дечја колица, док су Сања и Жељко Кнежевић, власници СЗР "Сања", бебама поклонили више комплета постељине за креветац. Апотека Јанковић обогатила је пакете са неопходним ситницама за бебе,  а цвећара "Краљица", Љиљана и Милан Огњановић, припремили су беби балон аранжмане. Компанија "Carnex" и "Супермикс плус" из Куцуре даровали су пакет производа, односно ваучер у вредности од по 5000 динара за економски најугроженије породице које су добиле принову у времену од Нове године до Божића. И Црвени крст Врбаса дао је свој допринос да пекати за породиље буду стварно вредни.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"