Привредна комора Војводине цени рад ЦФК "Драго Јововић"

Мирославки Шекарић, директорки Центра за физичку културу "Драго Јововић", јуче је у Привредној комори Војводине уручена Плакета за квалитет услуга ресторана ове установе. Плакету је уручио потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић на церемонији поводом доделе признања "Капије успеха", које Привредна комора Војводине додељује за унапређење и подстицање квалитета услуга у угоститељској и туристичкој делатности.

Потпредседник Милићевић је рекао да реалност говори да је Србија у 2016. прекорачила "магичну границу од милијарду евра прихода од туризма", као и да је том успеху Војводина допринела у великој мери – током 2016. године у Војводини је боравило преко 446.000 страних и домаћих туриста, што је око осам одсто више него годину дана раније. Ти туристи остварили су преко 1.100.000 ноћења, што је за 13 процената више него у 2015. години.

Рекавши да је туризам мултидисциплинарна грана чији развој утиче и на развој других делатности и подсетивши на чињеницу да је туристички потенцијал Војводине изузетно богат, потпредседник Покрајинске владе је констатовао и да постоји велики простор за додатни раст ове привредне гране. "Ове године издвојићемо више за подстицајне мере у туризму; готово 200 милиона динара биће усмерено организацијама, удружењима и пројектима у области туризма", рекао је Милићевић.

Признање "Капије успеха" додељује се континуирано већ 25 година, и то најбољима за достигнути квалитет услуга у категорисаним објектима смештаја, ресторанима и објектима који на најбољи начин представљају мултиетничку заједницу Војводине и значајно обликују војвођанскe туристичкe вредности. Поред "Капије успеха", Привредна комора Војводине плакетама за квалитет услуга награђује и предузећа која су достигле завидан ниво организације пословања и односа према госту у свим категоријама, где се ове године нашао и Центар за физичку културу.

"Капије успеха" као највише признање за квалитет услуга за 2016. годину у својим категоријама добили су: Етно насеље и етно хотел "Врдничка кула", (Бања Врдник), хотел "Премијер президент" (Сремски Карловци), Винарија "Деурић" (Мала Ремета), Салаш Ђорђевић (Шупљик); док су добитници плакета за квалитет услуга: Ресторан ЦФК (Врбас), Етно кућа "Тошина кућа" (Јарак), Салаш Татић (Турија), Арт кафе (Кањижа), Породични подрум вина "Селекта" (Гудурица) и породична винарија "Виник" (Вршац).

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"