Врбас домаћин Рукометног кампа "Гуливер 2017"

Центар за физичку културу "Драго Јововић" ових дана домаћин је петог кампа за младе рукометаше и рукометашице "Гуливер 2017". У две планиране смене, уз стручни надзор бројних тренера, рукометним вештинама учиће се 120 дечака и девојчица.

Добродошлицу на камп и у Врбас, добар рад и добре резултате свим полазницима на почетку пожелео је Милутин Перуновић, директор кампа.

"Врбас је изнедрио много репрезентативаца, али ако будете вредно тренирали и радили, сигурно ћете превазићи некадашње асове", поручио је окупљенима генерални секретар Рукометног савеза Војводине Слободан Вишекруна. Он се осврнуо на недавно одржан Фестивал рукомета, где су резултати показали да се у Војводини најбоље ради са млађим категоријама.

Некадашњи репрезентативац и носилац националног признања Јован Ковачевић захвалио се генералном секретару РСВ на подршци и позвао децу да буду посвећени раду и тренинзима и да резултати неће изостати. У знак подршке оваквом начину рада са млађим категоријама, РСВ је поклонио лопте за рад у кампу.

Отварању кампа присуствовали су и Миљана Штулић, заменица председника општине Врбас, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"