Наредне недеље акције у селима општине Врбас

Јавно комунално предузеће "Комуналац" - Пословна јединица "Чистоћа", заказало је за дане наредне седмице акцију одношења кабастог отпада из села општине Врбас.

Према распореду, у понедељак, 22. октобра, акција се спроводи у Савином Селу, у уторак, 23. октобра у Равном Селу, у среду, 24. октобра у Змајеву, у четвртак, 25. октобра у Бачком Добром Пољу, и у петак, 26. октобра у Куцури.

"За сеоска домаћинства важе иста правила у одношењу кабастих ствари као и за становнике Врбаса. Стога, замолио бих житеље насељених места да најскасније до 07.00 сати, у дану када се по распореду односи и комунални отпад, изнесу и ову врсту отпада испред својих кућа. Ту спада стари намештај, аутомобилске гуме, тврду пластику, стакло и томе слично. Грађевински и отпад животињског порекла нећемо односити, па апелујемо на грађане да то ни не износе", рекао је пословођа у ПЈ "Чистоћа" Младен Павловић. Акција подразумева и одношење биљног отпада који треба да буде упакован у вреће, кутије или неку другу амбалажу погодну за утовар у возило комуналног предузећа.



Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"