КПЗ Србије наградила Савино Село са два признања

Културно просветна заједница Србије доделила је Јовани Вујтовић, председници Савета Месне заједнице Савино Село и помоћници председника општине Врбас, као и Основној школи "Бранко Радичевић", два вредна признања. Јована Вујтовић награђена је за примерну посвећеност развоју свог села и села у локалној самоуправи општине Врбас, а савиноселска образовна установа за примерно васпитање и образовање ђака. Признање је примио Рахман Тигањ, директор ОШ "Бранко Радичевић". 

Признања су додељена на регионалној манифестацији "Сусрети села Србије" у селу Јазак, у општини Ириг, а добили су их најзаслужнији и најистакнутији појединци, организације, установе и колективи који примерено промовишу своје сеоске средине и доприносе њиховом развоју и бољем животу грађана.

На смотри "Сусрети села Србије" учествовало је 25 села из 12 општина и то Сремске Митровице, Шида, Ирига, Инђије, Пећинаца, Богатића, Врбаса, Новог Сада, Жабља, Бачког Петровца, Оџака и Темерина. Председник републичке комисије Културно просветне заједнице Србије је проф. др Миладин Шеварлић. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"