Saopstenje Pokreta Dosta je bilo

Pokret DOSTA JE BILO, odbor u Vrbasu, zahvaljuje biračima naše Opštine na ukazanom poverenju na upravo završenim republičkim i pokrajinskim izborima. Rezultat koji smo zajedno postigli je iznenadio sve naše političke suparnike, istraživače javnog mnjenja, „nezavisne“ medije, ali ne i one građane Srbije, Vojvodine i Vrbasa, koji su jasno rekli da žele da ih predstavljaju novi ljudi, pristojni i odgovorni, stručni i moralni. Rezultat od skoro 1.400 glasova, odnosno 6,5 %,  postigli smo bez trulih kompromisa i „cenzus koalicija“, bez medijske podrške, skupih bilborda i plakata, oslanjajući se isključivo na snagu principa koje zastupamo i na koaliciju sa građankama i građanima Vrbasa.

Pokret DJB u Vrbasu je četvrta po snazi politička opcija u Vrbasu,  a voljom glasača, nalazi se na čelu opozicionog, demokratskog  fronta, naspram aktuelne lokalne vlasti. Najveći pobednik izbora u Vrbasu je zapravo pokret Dosta je bilo, jer je za samo 2 godine narastao od 1,5 % do sadašnjih 6,5 %, dok su partije na vlasti, SPS i SNS ukupno dobile preko 1.000 glasova manje, u odnosu na prošle izbore. Nećemo se zaustaviti, jer nas ovaj rezultat obavezuje da budemo još istrajniji i odlučniji da omogućimo Vrbasu da konačno dobije lokalnu samoupravu kakvu zaslužuje – transparentnu, odgovornu, stručnu i nekorumpiranu.

Već od danas, nastavljamo političku borbu za vrednosti zbog kojih smo i nastali. Bićemo najžešća opozicija aktuelnoj SNS-SPS vlasti u Vrbasu, zahtevaćemo da se što pre raspišu vanredni lokalni izbori u Vrbasu, jer je očigledno da građani sve više gube poverenje u aktualnu lokalnu vlast.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"