Саопштење ОО СПС

Симболично, у среду 25. маја 2016. године на „ДАН МЛАДОСТИ“, у сали Скупштине општине Врбас, Социјалистичка омладина у Врбасу је организовала Изборну конференцију за Савет Социјалистичке омладине Србије у Врбасу.

25. мај је „Дан младости“ и то нас асоцира на неко време када је наша земља била цењена, стабилна и уређена. Када је наша Општина била богата и индустријски јака. Време када је социјалистичка идеја била свеприсутна и уткана у систем једне велике државе.

На Изборној конференцији је изабрано ново руководство Савета Социјалистичке омладине Србије у Врбасу. За Председника Савета омладине је изабран Дамјан Миловић.

Потпредседници су: Ина Косанић, Никола Грујић и Вељко Рогач, док је за Секретара изабрана Јелена Иковић. Нови чланови Савета су: Петар Станић, Мартин Самарџић, Матија Килибарда, Митар Јововић, Страхиња Милачић, Зоран Суботић, Бојана Делибашић, Милош Милачић, Миљана Јелић, Јелена Каљевић, Виктор Фаркаш, Иван Чикош, Слободан Степанов, Стефан Миловац и Анђелка Зорић.

Честитамо новом руководству Савета Социјалистичке омладине Србије у Врбасу и желимо им много успеха у будућем раду.

ПРЕДСЕДНИК ОО СПС ВРБАС

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas