Saopštenje OO Pokreta socijalista

Sinoć, 26.02.2017 godine, u prostorijama OO Pokreta socijalista Vrbas, održan je sastanak na kom je doneta Odluka o formiranju Izbornog štaba. Na čelu istog je Diana Milović, a kao njeni zamenici izabrani su Milutin Mrkša i Predrag Radović. Za sekretarku izborne kampanje izabrana je Branka Tadić.

Pokret socijalista na predstojećim lokalnim izborima u opštini Vrbas nastupa samostalno, dok na predsedničkim izborima podržava kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića!

OO Pokret socijalista Vrbas ojačao je svoje redove i kontinuirano radi na istom. Naša stranka je pre svega socijalno odgovorna stranka koja se, kroz socijalnu politiku, prevashodno služi načelima borbe za socijalnu pravdu, rad i jednakost! Svojim dosadašnjim radom, pokazali smo odgovornost na republičkom nivou, predvodjeni predsednikom stranke, Aleksandrom Vulinom, koji je na čelu najosetljivijeg resora u zemlji.
Nova Pokrajinska vlada, koja je na dužnost stupila prošle godine, odmah je, smatrajuci to veoma važnom oblašću, formirala potpuno novi Sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, koga predvodi Predrag Vuletić, zamenik predsednika Pokreta socijalista.

Na lokalnim nivoima, naši ljudi su takodje zaduženi za delatnosti iz oblasti socijalne politike, koje veoma odgovorno i savesno obavljaju. Dubokog smo uverenja da odgovornost za iste možemo da preuzmeno i u Vrbasu. Potrudicemo se da zadobijemo poverenje gradjana opštine Vrbas.

DO POBEDE!!!

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"