Saopštenje OO Pokreta Dosta je bilo

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

jutros nas nije iznenadio samo sneg kojem vreme nije da pada krajem aprila, već i nezapamćen skandal na političkoj sceni naše Opštine. Nepoznati počinioci, napunili su poštanske sandučiće smećem koje nije potpisano, ali se rukopis prepoznaje. Na najbrutalniji način, kroz blato su provučena dvojica kandidata na lokalnim izborima liste Oslobodimo Vrbas. Takođe, u međuvremenenu građani su nam javili i za drugi još perfidniji letak u kome se vređaju kandidati za odbornike i drugih stranaka, a koji ima potpis Dosta je bilo. Kao učesnici na ovim lokalnim izborima i kao građani, pre svega, oštro osuđujemo tu kukavičku i podlu nameru da kroz anonimno blaćanje ljudi, sve nas građane Vrbasa uvuku u vrtlog besmislenog predizbornog cirkusa!

Kandidati sa liste Oslobodimo Vrbas i ostale 4 liste jesu naši politički takmaci, želimo da ih pobedimo na predstojećim izborima, ali u fer i poštenoj utakmici. Svi kandidati na lokalnim izborima 23. 04. 2017. su naše komšije i sugrađani, ravnopravni građani ovoga društva i niko nema prava da ih na ovaj način etiketira i bez dokaza optužuje za teška krivična dela.

Ovim postupkom, ovim krivičnim delom klevete i uvrede prema ljudima koji se kandiduju na lokalnim izborima, dovodi se u pitanje i regularnost samih izbora 23. 04. 2017. Oni koji su na ovakav način spremni da se obračunavaju sa političkim neistomišljenicima, šalju veoma opasnu poruku i svim građanima naše Opštine.

Grupa građana Dosta je bilo – Vrbas ne pristaje na ovakvu političku nekulturu i zahteva od svih učesnika izbornog procesa elementarnu pristojnost i korektnost. Nakon ovih izbora, treba da živimo kao normalni ljudi u normalnom i zdravom okruženju, a ne u atmosferi straha i linča. Grupa građana Dosta je bilo – Vrbas zahteva od policije da bez odlaganja utvrdi ko stoji iza ovog sramnog nedela, ko je štampao i rasturao letak koji predstavlja dno ove kampanje i uvredu ne samo za ljude koji su u njemu pomenuti, već i za sve pristojne i normalne građane Vrbasa.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"