Промоција „Младих дана“

Mladi dani casopisУ склопу обележавања два века Гимназије „Жарко Зрењанин“ у свечаној сали  одржана је промоција специјалног броја школског листа „Млади дани“, часописа основаног 1955. године. За јубиларни број „Младих дана“ писали су некадашњи уредници и чланови редакције листа, који су данас угледни доктори, економисти, професори, инжењери, новинари, политичари.
  Промоцији листа присутвовала је већина аутора текстова, који су пред данашњим професорима и ђацима гимназије „још једном признали да сећања на гимназијске дане буде само позитивна осећања“ и представљају најлепши део младости.
  „У ’Младим данима’ сам се ‘инфицирао’ новинарством којим се и данас бавим. Од тада сам написао много текстова, преживео и доживео много тога, али самопоуздање које сам имао док сам писао текстове за ’Младе дане’, веће је него оно које сам стицао током целе новинарске каријере“, рекао је Александар Ђивуљскиј, некадашњи гимназијалац а данас главни уредник „Дневника“.
  Сличне успомене су износили и остали присутни, уз поруке данашњим гимназијалцима да задрже позитиван дух и да никад не забораве ко су и одакле су, јер ће тако дати прави допринос угледу Гимназије и „Младих дана“. За ову прилику садашњи ученици школе приредили су пригодан музички и драмски.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"