Златна медаља за ОШ "Бранко Радичевић" у Савином Селу

Основна школа "Бранко Радичевић" из Савиног Села добитник је златне медаље за квалитет на 13. Међународном сајму образовања "Путокази" у Новом Саду. Како је саопштено, при доношењу одлуке о награђенима вреднован је квалитет васпитно образовних установа предшколског образовања, васпитно образовних установа у основношколском и средњошколском образовању, као и васпитно образовним образовним установама високог образовања.

Златну медаљу примио је Рахман Тигањ, директор ОШ "Бранко Радичевић. Савиноселској школи ово је друга велика награда у последњих годину дана јер је установа награђена и признањем "Др Ђорђе Натошевић" за школску 2016/2017. годину. 

"Основна школа 'Бранко Радичевић' у Савином Селу је пример како је школа у малом месту постала центар образовног, културног и спортског живота. Ученици и наставници постижу запажене резултате на такмичењима, али и на матурским испитима. Школа располаже са модерним наставним средствима и помагалима, а за понос је школско двориште које је захваљујући својој еколошкој учионици, фонтани, анфитеатру и кућицама за птице, препознато као једно од најлепших школских дворишта у Србији. Посебан друштвени значај има и то што је она школа домаћин Невеновог фестивала деце песника и организатор ликовне колоније", рекла је Даница Парошки, помоћница председника општине Врбас за образовање. Она је најавила наставак подршке овој образовној установи и изразила наду да ће успеси школе у Савином Селу мотивисати и остале да крену њиховим стопама. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"