Златне медаље за шест школа у општини Врбас

У Новом Саду данас је отворен 15. Међународни сајам образовања "Путокази". Ова манифестација окупила је око 80 институција, које представљају више од 500 образовних профила, односно свеобухватну понуду средњег и високог школства у нашој земљи, употпуњену понудом средњих школа и факултета из Словачке, Хрватске, Словеније, Италије, Француске, Русије и Канаде. "Путокази" су првенствено намењени ученицима завршних разреда основних и средњих школа.

Сајам образовања био је и прилика да се оцене и награде најбоље школе за квалитет образовног рада, а шест златних медаља припало је установама у општини Врбас: ОШ "Светозар Милетић", ОШ "Петар Петровић Његош", ОШ "Вук Караџић" Бачко Добро Поље, ОШ "Бранко Радичевић" Савино Село, Гимназија "Жарко Зрењанин" и Средња стручна школа "4. јули".

"Образовање општине Врбас је имало највише награђених представника и тиме је још једном препозната изузетна пожртвованост и иновативност које одликују рад у нашим школама", рекла је Даница Парошки, представница општине Врбас на Међународном сајму образовања "Путокази" и просветни радник.

 

 

 

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"