"Комуналац" поклонио клима уређај Општој болници

Два дана након донације Дому здравља "Вељко Влаховић", Јавно комунално предузеће "Комуналац" предало је данас нову донацију, овога пута Општој болници Врбас. Одељење гинекологије и акушерства добило је клима уређај, који ће ускоро бити у употреби у операционој сали Породилишта.

Донацију су предали Синиша Адамовић и Игор Шкундрић, челни људи "Комуналца". "Наше предузеће део средстава опредељује и за ове намене и радо позитивно одговарамо на молбе здравствених установа да им помогнемо. Ванредно стање нас је спречило да то урадимо и раније, али ни сада није касно", рекао је Игор Шкундрић, извршни директор ЈКП.

У име ОБВ на поклону се захвалио Миодраг Шошкић, помоћник директора за правне послове, који је истакао да добра сарадња Опште болнице и "Комуналца" траје у континуитету, од даривања беба које се прве роде на почетку календарске године, до појединачног опремања од ког користи увек има и особље болнице и пацијенти. И др Милица Вушуровић захвалила је менаџменту јавног комуналног предузећа на подршци Одељењу гинекологије и акушерства, истичући да ће вредна донација олакшати рад здравствених радника, као и боравак породиља и беба у болници.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"