За санацију штете на Геронтолошком центру издвојено 3,5 милиона динара

Покрајинска влада донела је одлуку да установама социјалне заштите у Војводини додели 21 милион динара за санацију штете од невремена, саопштено је данас. За објекте Геронтолошког центра у Врбасу и Куцури издвојено 3,5 милиона динара.

"Покрајинска влада је одмах реаговала на захтеве установа социјалне заштите да им помогне да санирају штету насталу током невремена које је прошле седмице погодило Војводину, и издвојила укупно 21 милион динара. У невремену су оштећења претрпели Геронтолошки центар Бачка Паланка, Дом Ветерник, Геронтолошки центар Врбас, објекти Геронтолошког центра Нови Сад и Геронтолошки центар Срем у Руми.

У Геронтолошком центру Бачка Паланка оштећени су столарија и оџак, а за санацију штете обезбеђено је седам милиона динара. У невремену је на Дому Ветерник оштећен кров, чија ће обнова коштати 7,4 милиона динара. На објекту Геронтолошког центра Врбас оштећени су кровни прозори и део фасаде, а на згради домског смештаја у Куцури део крова на помоћном објекту. Радови на санацији објеката коштаће 3,5 милиона динара. Олуја је оштетила и делове кровова на објектима Геронтолошког центра Нови Сад на Лиману, Новом насељу и у Футогу, као и на објекту Прихватилишта. За радове на санацији тих оштећења издвојено је 2,7 милиона динара. Део крова оштећен је и на Геронтолошком центру Срем у Руми", наводи се у саопштењу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"