Ројевић на Сајму туризма присуствовао промоцији туристичких потенцијала Врбаса

На 45. Међународном сајму туризма у Београду, Туристичка организација општине Врбас представља туристичку понуду Врбаса. Истогремено, уз фестивал Егзит и бициклистичку манифестацију Тур де Фрушка, на штанду Покрајинског секретаријата за привреду представљена је и куцурска гастрономска манифестација Капушњик фест, која има за циљ очување и неговање традиционалне кухиње и божићних обичаја.

Промоцији туристичких потенцијала Војводине и Врбаса присуствовао је и председник општине Предраг Ројевић, који је обишао штанд ТО Врбас и одржао низ састанака важних за даљи развој туризма у општини Врбас. Ројевић је истакао да општина Врбас већ неколико година велику пажњу посвећује развоју туризма и културе.

"Изузетно је значајно што ће бројни посетиоци Сајма имати прилику да се на штанду наше Туристичке организације упознају с туристичким потенцијалима општине Врбас. Општина Врбас се све више развија и све више пажње поклања развоју туризма. Ми смо домаћин бројних фестивала, од Фестивала поезије младих, преко Невеновог фестивала деце песника, Фестивала музичких друштава Војводине, Фестивала свирања на традиционалним инструментима, Фестивала мађарске кухиње, Куцурског клипа, међународног Равно Село филм фестивала, и многих других. Такође, у општини Врбас постоје многе културно-историјске знаменитости, а Врбас се налази на укрштању важних саобраћајница и траси брзе пруге Београд – Суботица, која ће бити отворена до краја године. То ће нам омогућити већи прилив посетилаца, бољу промоцију наших потенцијала и значајно подстаћи раст и развој туристичко-угоститељског сектора", рекао је Ројевић.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"