Упозорење за подручје Србије на олујну кошаву

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ОЛУЈНУ КОШАВУ, за 27. 03. 2024.

Кошава (јак јужни и југоисточни ветар), која ће дувати данас имаће најјаче ударе на југу Баната, од 24 до 28 m/s (85 до 100 km/h), a у Београду око 17 m/s (oко 60 km/h). У другом делу ноћи између среде и четвртка удари ветра ће ослабити. 

СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 27. 03. 2024.

До краја дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, топло и ветровито, осим у Неготинској Крајини где ће бити облачно. Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, повремено са олујним ударима који ће најјачи бити на југу Баната oд 24 до 28 m/s (односно од 85 до 100 km/h). Највиша температура од 19 до 23 °С, у Неготинској Крајини хладније - око 14  °С.

Током ноћи пролазно наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином са запада, уз скретање ветра на умерен, понегде и јак југозападни.

СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 28. 03. 2024.

Ујутру умерено до потпуно облачно, у источној половини земље местимично са кишом уз постепени престанак падавина и смањење облачности. Током дана у већини крајева претежно сунчано и топлије, а само на северу и западу после подне и увече уз променљиву облачност ретка појава краткотрајне кише или пљуска. Ветар умерен и јак, јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 13 °С, а највиша дневна од 20 до 23 °С.

СРБИЈА, ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА СЕДАМ ДАНА (до 04. 04. 2024.)

До понедељка претежно сунчано и веома топло уз умерен, повремено и јак ветар јужних праваца са максималном температуром од 24 до 29 °С. У понедељак увече на северу и западу, а у току ноћи ка уторку и у уторак током дана пролазно наоблачење местимично са кишом и локалним пљусковима уз мањи пад температуре. Од среде умерено облачно и суво.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"