Нова паркинг места у центру Врбаса

Завршени су радови на проширењу паркинг простора у строгом центру града. Жута зона сада броји 263 места за паркирање, саопштено је из ЈКП "Комуналац".

"ЈКП 'Комуналац' на основу решења Општинског већа општине Врбас, проширило је паркинг простор у жутој зони у строгом центру града. Ова зона сада уместо 240, броји 263 места за паркирање. Стара условна аутобуска стајалишта ипсред и преко пута Галерије Културног центра Врбас преуређена су у 22 паркинг места, док је једно место резервисано за инвалиде. Овај паркинг простор могу да користе, свакако, сви власници четвороточкаша. Станари оближњих зграда паркираће се по повлашћеним ценама, јер имају станарске карте које коштају 1.200 динара на годишњем, односно, 120 динара на месечном нивоу, док  сви остали паркинг могу да користе тако што ће послати СМС 8301 по цени од 50 динара за сат времена паркирања", саопштено је из ЈКП "Комуналац".

Паркиралишта у Врбасу организована су у две зоне – жуту и плаву које подразумевају 978 паркинг места. Жутој зони припадају 263, а плавој 715 паркинг места.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"