Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту одлуке о донешењу Програма уређивања грађевинског земљишта општине Врбас за 2023. годину

archive Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту одлуке о донешењу Програма уређивања грађевинског земљишта општине Врбас за 2023. годину

Република Србија
Аутономна покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ
Број:06-4-305/2/2022-III/02
Дана: 05. децембра 2022. године
ВРБАС 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ДОНЕШЕЊУ  ПРОГРАМА УРЕЂИВАЊА ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА ОПШТИНЕ ВРБАС ЗА 2023. ГОДИНУ

Предмет јавне расправе је Нацрт одлуке о доношењу Програма уређивања грађевинског земљишта oпштине Врбас за 2023.годину.

Јавна расправа ће трајати у периоду од 06. децембра 2022. године до 21. децембра 2022. године.

Дана 21. децембра 2022. године одржаће се округли сто на коме ће се презентовати Нацрт одлуке о донешењу Програма уређивања грађевинског земљишта општине Врбас за 2023. годину, у периоду  од 13:00 до 15:00 часова, у згради Општинске управе Врбас, I спрат, соба број 5 (мала сала), ул. Маршала Тита број 89, Врбас. На презентацији ће бити присутни представници Општинске управе Врбас Одељења за урбанизам и просторно планирање, стамбено – комуналне послове и заштиту животне средине.

Предлоге, примедбе и сугестије грађани могу доставити у писаном облику на адресу: Општинска управа Врбас, 21460 Врбас, ул. Маршала Тита број 89 за Општинско веће или у електронском облику на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Саставни део овог позива је Нацрт одлуке о донoшењу Програма уређивања грађевинског земљишта општине Врбас за 2023. годину, заједно са Програмом уређивања грађевинског земљишта општине Врбас за 2023. годину који ће бити објављен на званичној интернет презентацији општине Врбас www.vrbas.net и на огласној табли Скупштине општине Врбас.

Након спроведене јавне расправе Одељење за урбанизам и просторно планирање, стамбено – комуналне послове и заштиту животне средине сачиниће извештај о јавној расправи.

 

Председник Општинског већа,
Предраг Ројевић, с.р.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"