Промоција ремастеризованих албума Миладина Шобића

Миладин Шобић, црногорски кантаутор цењен на простору бивше СФРЈ, пре готово три деценије повукао се са музичке сцене. Ових дана, једина два званично објављена Шобићева албума су ремастеризована и коначно објављена на двоструком ЦДу.

Култни албуми "Ожиљак" и "Умјесто глупости" Миладина Шобића први пут су званично објављени на ЦДу у почетком ове године, а његове фанове обрадоваће скори излазак трећег, до сада необјављеног издања"Барутана љубави" сниманог средином 80-их.

Сестрић Миладина Шобића, такође музичар Вања Радовановић за Vrbas.net каже:

"Ови албуми објављени су само на плочи, никада  на ЦДу. Све што се врти по радију, телевизији, интернету су снимци које су људи некако пребацивали са касета или плоча. Ми смо успјели да дигитализујемо и ремастеризујемо те траке које су биле у добром стању, да послије 30 година их људи имају на ЦДу у квалитету који заслужују, ако ништа друго. Дискови су у амбалажи у форми књиге. Прво издање је штампано у 4.000 примјерака у продукцији никшићке агенције 'Comfortably Numb’ а ових дана је објављен други тираж”.

О издању трећег албума досад непознатог јавности Радовановић каже: "Сам Шобић никад није потврдио нити демантовао тако нешто. Истина је, постоје необјављени снимци између прва два албума и након њих. Ми ћемо се потрудити да их, ако икако будемо могли, издамо у току ове године. Виђећемо. Било би лијепо да коначно послије 30 и кусур година обрадујемо обожаваоце", открио је Радовановић.

Прве промоције издатих албума у Србији Вања Радовановић ће одржати у Врбасу (петак, 20. 02. - кафе Синдикат), Фекетићу (субота, Ролекс), Новом Саду (недеља, Спенс) и Кули ( недеља, Спорт Кафе).

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"