У току радови на опремању и уређењу Дома културе у Равном Селу

У току је опремање и партерно уређење платоа новосаграђеног Дома културе у Равном Селу, као и реконструкција спортског терена који се налази уз Дом културе. Радове који су почели 19. фебрурара, а планирано је да се заврше крајем јула, обишао је председник општине Предраг Ројевић. Он је истакао да општина Врбас овог пролећа наставља с обимним и значајним радовима у свим деловима општине.

"Равно Село ће добити репрезентативан објекат, регионалног значаја. На згаришту и рушевинама старе зграде, изгореле 2016. године изграђен је нов објекат, од близу 600 квадрата, у ком се опрема сцена и гледалиште са 223 седишта. Објекат који ће бити главна тачка окупљања, сусретања, промоције културе и традиције, не би био могућ без подршке председника Александра Вучића, председника Покрајинске владе Игора Мировића, и нашег комшије из Равног Села, легенде српског филма Лазара Ристовског, идејног творца 'Равно Село филм фестивала'. Радове са 105,1 милиона динара финансира Покрајинска влада. Такође, реконструисали смо тоалете у Основној школи 'Бранко Радичевић', а реконструисана је и сређена и локална амбуланта. Овог пролећа нас очекују радови и у другим насељима. Општина Врбас равномерно улаже у свој развој", рекао је Ројевић.

Он је подсетио да су већ почели радови на реконструкцији градског стадиона вредни 40,5 милиона динара, као и да су настављени радови на реконструкцији Дома културе у Врбасу са позоришном двораном, вредни више од 600 милиона динара.

"Очекујемо да се ускоро почну радови на реконтрукцији амбуланте у Савином Селу, која се налази у чувеној вили 'Торжа', као и да почну радови на потпуној реконструкцији Дома културе у Змајеву. И ове две инвестиције, вредне преко 97 милиона динара, финансирамо у сарадњи с Покрајинском владом", рекао је Ројевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"